Stap 1: Ga naar Google Mijn Bedrijf

Open een webbrowser naar keuze (bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari) op je computer of mobiele apparaat.

Ga naar de officiƫle Google Mijn Bedrijf-website door de volgende URL in de adresbalk in te voeren: https://www.google.com/business/.


Stap 2: Inloggen op je Google-account

Klik op de "Inloggen" knop rechtsboven op de Google Mijn Bedrijf-website.

Als je al bent ingelogd op een Google-account, word je direct doorgestuurd naar je Google Mijn Bedrijfsdashboard. Als je niet bent ingelogd op een Google-account, wordt je doorgestuurd naar de inlogpagina.

Voer je Google-accountgegevens in, inclusief je e-mailadres en wachtwoord.

Klik op de "Volgende" knop.


Stap 3: Toegang tot je Google Mijn Bedrijfsprofiel

Nadat je bent ingelogd, wordt je doorgestuurd naar je Google Mijn Bedrijfsdashboard, waar je al je bedrijfsinformatie kunt beheren.

Als je meerdere bedrijfslocaties beheert, selecteer je de gewenste locatie waartoe je toegang wilt hebben.

Je bent nu succesvol ingelogd op je Google Mijn Bedrijfsprofiel en kunt wijzigingen aanbrengen, updates maken en de prestaties van je bedrijf op Google volgen.

Mocht je problemen ondervinden met inloggen, zorg er dan voor dat je de juiste Google-accountgegevens gebruikt en dat je bent geautoriseerd om toegang te hebben tot het Google Mijn Bedrijfsprofiel van je bedrijf. Als je problemen blijft ondervinden, kun je overwegen om het wachtwoord van je Google-account te resetten of contact op te nemen met Google Support voor verdere assistentie.