Automatische bescherming met virtuele patches,  automatisch beveiligingsmaatregelen om een website te beschermen, zonder dat er daadwerkelijk software updates of patches hoeven te worden geïnstalleerd.

Een virtuele patch is een soort van beveiligingsmaatregel die direct wordt toegepast op de webserver of firewall van de website zonder dat er daadwerkelijk code moet worden aangepast. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door het blokkeren van specifieke IP-adressen of het instellen van specifieke regels voor toegang tot de website.

Het automatiseren van deze bescherming betekent dat deze maatregelen worden ingesteld zonder dat er handmatig actie nodig is van de websitebeheerder. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door het gebruik van een software tool die automatisch detecteert of er een beveiligingslek is en daarop reageert.

Door deze automatische bescherming kan een website snel worden beschermd tegen beveiligingslekken, zonder dat er updates of patches hoeven te worden geïnstalleerd. Dit kan helpen om de website veiliger te houden en het risico op een hack te verminderen.

Wij werken graag samen met:

Patchstack is een bedrijf dat zich richt op het beheer van open-source software updates voor bedrijven. Ze bieden software-updates en beveiligingspatches voor een aantal populaire open-source programma's, waaronder Linux, Apache, MySQL en PHP.

Ze bieden een platform waarmee bedrijven de controle hebben over hun software updates en patches in één centrale plek. Hierdoor kunnen bedrijven hun software efficiënter beheren en hun IT-omgeving veiliger houden.

Patchstack kan bijvoorbeeld automatisch updates uitvoeren en verwijderen van verouderde of onveilige software, of beveiligingslekken detecteren en oplossen. Dit stelt bedrijven in staat om hun IT-omgeving efficiënter te beheren

State of WordPress Security In 2022 >>