Bij Ak Webdiensten bevelen we onze klanten aan om specifieke premium-plugins te gebruiken. 
We hebben ruime ervaring met diverse oplossingen en hebben daarbij aanzienlijk wat tijd besteed aan het onderzoeken en testen van de beste oplossingen. 
Onze ervaring heeft ons geleerd dat bepaalde premium-plugins van onschatbare waarde zijn voor het optimaliseren en beveiligen van websites, vooral voor kleine ondernemers. Ik zelf ben van mening dat het verstandiger is om te investeren in hoogwaardige oplossingen die toekomstige problemen kunnen voorkomen, in plaats van te moeten betalen voor de oplossing van problemen achteraf. Deze investeringen kunnen soms onzinnig lijken of onduidelijk in wat je er eigenlijk voor terugkrijgt. Pas wanneer er problemen voordoen ga je inzien hoe en waarom dit voorkomen had kunnen worden. 

Hieronder een paar voorbeelden van een aantal premium plugins:

Akismet Anti-Spam Plus-licentie, WP mail smtp pro, SocketLabs en Rank Math SEO PRO zijn slechts enkele van de vele hoogwaardige oplossingen die we aanbevelen. Deze plugins bieden geavanceerde functies en mogelijkheden die niet beschikbaar zijn in gratis alternatieven. Bovendien bieden premium-plugins vaak betere ondersteuning en klantenservice, wat essentieel is voor het oplossen van problemen en het voorkomen van downtime.

In conclusie, wij adviseren onze klanten om te investeren in hoogwaardige oplossingen. Onze ervaring en kennis hebben ons geleerd dat deze plugins van onschatbare waarde zijn voor het optimaliseren en beveiligen van websites, vooral voor kleine ondernemers.


Akismet Anti-Spam

Een belangrijke plugin die je nodig hebt is Akismet Anti-Spam. Deze plugin beschermt jouw website tegen spam en voorkomt dat jouw reactiesecties, contactformulieren, checkout pages worden overspoeld met ongewenste berichten. 
Het filtert automatisch spamreacties en plaatst deze in een speciale map, zodat je deze niet handmatig hoeft te verwijderen. Het hebben van deze plugin kan de beveiliging van jouw website versterken en de gebruikerservaring verbeteren.

De non-commercial use-licentie van Akismet is gratis en kan worden gebruikt door individuen en organisaties die geen winst maken met hun website. Deze licentie is beperkt tot persoonlijk gebruik en biedt beperkte functies in vergelijking met de Akismet plus-licentie. 

De plugin scant automatisch alle reacties op jouw website en blokkeert spam reacties voordat deze zichtbaar zijn voor jouw klanten. Hierdoor hoef je minder tijd en middelen te besteden aan het handmatig controleren en verwijderen van spam en kun je je richten op belangrijkere taken, zoals het verwerken van bestellingen en het verbeteren van jouw productaanbod.

Bovendien kan spam op jouw website ook jouw SEO-prestaties be├»nvloeden. Zoekmachines hechten veel waarde aan websites die relevant en van hoge kwaliteit zijn, en spam kunnen de geloofwaardigheid van jouw website schaden. 

Met de Akismet plus-licentie kun je er zeker van zijn dat jouw website veilig is voor spam en dat jouw merk wordt beschermd. 
Je kunt hier zelf de licentie aanschaffen of gebruik maken van onze speciale aanbieding.


Wp mail smtp pro

Een andere plugin die zeer waardevol is voor jouw website is WP mail smtp pro. Deze plugin helpt je bij het oplossen van problemen met e-mails die vanuit jouw website worden verzonden. Wp mail smtp pro samen met SocketLabs Core staat is van onschatbare waarde!  Email, orderbevestigingen die in het luchtledige of spam folder blijven hangen wil niemand. 

Je kunt hier zelf de licentie aanschaffen of gebruik maken van onze speciale aanbieding.


SocketLabs Core

SocketLabs is een e-mail afleveringsdienst die is ontworpen om bedrijven te helpen bij het verzenden van betrouwbare en veilige e-mails. Met SocketLabs kunnen bedrijven gebruikmaken van geavanceerde functies en tools die zijn ontworpen om de e-mailbezorging te optimaliseren en de kwaliteit van hun e-mails te verbeteren.

Als SocketLabs wordt gecombineerd met wpmailsmtp Pro, biedt dit verschillende voordelen voor bedrijven. Ten eerste kan SocketLabs helpen bij het verbeteren van de afleverbaarheid van e-mails door de betrouwbaarheid van de e-mailinfrastructuur van een bedrijf te vergroten. Dit komt omdat SocketLabs beschikt over een netwerk van IP-adressen die zijn ontworpen om e-mails af te leveren, en die zijn geoptimaliseerd om spamfilters te omzeilen.

Ten tweede biedt SocketLabs uitgebreide rapportage- en analysefuncties. Dit stelt bedrijven in staat om te begrijpen hoe hun e-mails presteren en welke stappen kunnen worden genomen om de prestaties te verbeteren. SocketLabs biedt gedetailleerde informatie over de aflevering van e-mails en informatie over welke e-mails worden geblokkeerd door spamfilters.


Rank Math SEO PRO-plugin

Daarnaast is er de Rank Math SEO PRO-plugin. Deze plugin helpt je bij het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Het biedt geavanceerde SEO-functies en -tools waarmee je jouw website hoger kunt laten ranken in zoekresultaten. Het biedt gedetailleerde analyses en rapporten over jouw website en geeft aanbevelingen om jouw SEO-prestaties te verbeteren.

Je kunt hier zelf de licentie aanschaffen of gebruik maken van onze speciale aanbieding.


Wil je meer weten over een bepaalde premium plugin? Laat het ons weten!