Cloudflare's APO is ontworpen om de prestaties van websites te verbeteren. Door de prestaties van zowel statische als dynamische inhoud te verbeteren, kan APO een aanzienlijke verbetering van de laadtijd van de website opleveren.

Een van de belangrijkste voordelen van APO is de vermindering van de belasting van de webserver. Door het cachen van inhoud en het minimaliseren van het aantal verzoeken dat de server ontvangt, kan APO helpen om de serverbelasting te verminderen en de website sneller te laten laden.

Daarnaast kan APO ook helpen om de laadtijd van de website op mobiele apparaten te verbeteren. Door de inhoud van de website te optimaliseren voor mobiele apparaten en gebruik te maken van snelle laadtechnologie├źn, kan APO helpen om de website sneller te laden op smartphones en tablets.

Bovendien kan APO ook helpen om de beveiliging van de website te verbeteren. Door middel van automatische beveiligingsupdates kan APO helpen om kwetsbaarheden in de software van de website te verminderen en de website te beschermen tegen hacks en andere beveiligingsproblemen.

Meer info: https://blog.cloudflare.com/automatic-platform-optimizations-starting-with-wordpress/#the-benefits-of-automatic-platform-optimization