Het MalCare Plus-plan biedt jou een breed scala aan extra functies en beveiligingsmaatregelen om je website te beschermen tegen kwaadwillende bedreigingen. Met deze krachtige tools kun je met vertrouwen je online aanwezigheid beheren en je bezoekers een veilige en betrouwbare ervaring bieden.

Een van de meest opvallende voordelen van het MalCare Plus-plan is de realtime malware-detectie. Ons geavanceerde algoritme scant voortdurend je website op verdachte activiteiten en malware. Hierdoor kun je potentiƫle bedreigingen direct opsporen en aanpakken, nog voordat ze schade kunnen veroorzaken. Met deze real-time monitoring kun je met een gerust hart weten dat jouw website constant in de gaten wordt gehouden.

Daarnaast biedt het MalCare Plus-plan een krachtige firewall. Deze firewall blokkeert schadelijke verzoeken voordat ze jouw website kunnen bereiken. Dit helpt om indringers buiten de deur te houden en je website te beschermen tegen aanvallen. Met de firewall van MalCare Plus kun je erop vertrouwen dat jouw website veilig is en dat jouw gegevens beschermd blijven.

Een andere waardevolle functie van het MalCare Plus-plan is de geautomatiseerde websiteback-up. We maken regelmatig automatische back-ups van jouw volledige website, inclusief databases, themabestanden en mediabestanden. Mocht er iets misgaan, zoals een hackaanval of een technisch probleem, dan kun je eenvoudig een recente back-up laten herstellen en je website snel weer operationeel maken. Met deze back-upfunctie kun je jouw gegevens beschermen en kostbare tijd en moeite besparen. Maak je gebruik van ons WP care-plan? Het terugzetten van een back-up bij malware of technische problemen is volledig kosteloos.

Met het MalCare Plus-plan kun jij genieten van gemoedsrust en de zekerheid dat jouw website optimaal wordt beschermd. Het biedt geavanceerde functies en beveiligingsmaatregelen die verder gaan dan de basisbeveiliging.

Investeer vandaag nog in de beveiliging van jouw website met het MalCare Plus-plan en bescherm jouw online aanwezigheid op het hoogste niveau.