Convertful is een marketing automation tool die specifiek gericht is op het verhogen van conversies op een website. Het biedt functies zoals A/B-testen van formulieren, leadgeneratie via formulieren en pop-ups, en analyse van gedrag van bezoekers. Deze tool helpt bedrijven om hun website-conversies te verhogen door gericht te communiceren met hun bezoekers op basis van hun gedrag. 

Wat houdt dit nu precies in en wat kan ik ermee?

Een van de krachtige functies van Convertful is de mogelijkheid om pop-up formulieren of exit intent te plaatsen. Dit betekent dat wanneer een bezoeker je site wil verlaten zonder een actie te ondernemen, er een pop-up verschijnt die hen aanmoedigt om hun contactgegevens achter te laten. Zo kun je, zelfs als ze de site verlaten, nog steeds in contact komen met deze potentiĆ«le klanten. 

Soms kan dat ene mailtje of telefonisch contact dat volgt op het invullen van zo'n formulier, net het verschil maken om de klant te overtuigen. Convertful biedt dus een effectieve manier om bezoekers om te zetten in leads en uiteindelijk in klanten, zelfs als je geen uitgebreide marketingkennis of -team hebt.

Wil je meer weten? Maak gebruik van een gratis 14 dagen gratis proefaccount met alle mogelijkheden uit het (blogger) account.

Bekijk dan de website voor meer informatie: https://share.akwebdiensten.nl/klanten-akweb