Er zijn een aantal stappen die je kunt ondernemen om de lokale SEO van je bedrijf te verbeteren:

  1. Zorg dat je bedrijf op Google My Business is aangemeld en dat de informatie up-to-date is. Dit is een gratis tool van Google waarmee je informatie over je bedrijf kunt delen met zoekers, zoals de openingstijden, telefoonnummer en adres.

  2. Zorg voor een consistente naam, adres en telefoonnummer (NAP) op al je online platforms, zoals je website, social media en lokale bedrijfsdirectories.

  3. Zorg voor positieve recensies op platforms zoals Google My Business en Yelp. Dit helpt bij het versterken van de online reputatie van je bedrijf.

  4. Maak gebruik van lokale zoekwoorden op je website en in de inhoud die je deelt op social media. Dit helpt zoekmachines begrijpen waar je bedrijf zich bevindt en waar het zich op richt.

  5. Bouw relevante backlinks naar je website van andere lokale bedrijven en organisaties.

  6. Zorg voor een mobile-geoptimaliseerde website, aangezien steeds meer zoekopdrachten plaatsvinden via mobiele apparaten.

  7. Zorg voor een snelle laadtijd en een gebruiksvriendelijke website, want dit kan helpen verbeteren de gebruikerservaring en de zoekmachine ranking.

  8. Houd uw website en content up-to-date, zoals nieuwe producten, diensten of evenementen.

Door deze stappen te volgen, kun je de lokale SEO van je bedrijf verbeteren en zichtbaarder worden voor potentiƫle klanten in jouw omgeving.

Je kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan de experts op dit gebied en helpen je graag verder. Vragen stel ze gerust of stuur je vraag naar support@regionaalgevonden.nl