Een URL-afkorter is een service die lange webadressen verkort tot een kortere versie die gemakkelijker te delen of te onthouden is. Het voordeel hiervan is dat de kortere URL's minder ruimte in beslag nemen bij het delen op sociale media of in e-mails, en minder kans hebben om te worden afgebroken als ze worden overgeschreven of gekopieerd.

Branded links zijn de oplossing voor de problemen die vaak geassocieerd worden met gewone URL-verkorters zoals BItly. Door jouw eigen merknaam op te nemen in de link, creëer je direct een gevoel van vertrouwen en betrouwbaarheid bij jouw doelgroep. Mensen weten dat ze naar een legitieme en veilige bron worden geleid. Ze hoeven niet langer te aarzelen of ze op een link willen klikken.

Bovendien bieden branded links een geweldige kans om jouw merkidentiteit te versterken. Elke keer dat iemand een branded link ziet, wordt jouw merknaam/ bedrijfsnaam prominent weergegeven. Dit helpt niet alleen bij het vergroten van de merkbekendheid, maar ook bij het opbouwen van een positieve associatie met jouw bedrijf. 

Maar dat is nog niet alles. Branded links bieden vaak ook extra functionaliteiten, zoals het weergeven van een beschrijving of een logo. Dit geeft jou de mogelijkheid om meer informatie te verstrekken over de bestemming van de link. Het maakt de link niet alleen visueel aantrekkelijker, maar ook informatiever. Dit kan leiden tot een hogere klik frequentie en meer betrokkenheid van jouw doelgroep.

Wij weken samen met deze twee fantastische bedrijven: PixelMe.me & Replug Agency:

PixelMe.me is een software die helpt bij het verbeteren van prestaties van e-mails en sociale media-campagnes door middel van pixel-tracking, link-rotatie en branding van links.

Deze tool biedt gebruikers ook de mogelijkheid om meerdere links tegelijkertijd te delen in hun Instagram-bio. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt de mogelijkheid om link-rotatie te gebruiken en om prestaties te analyseren.

Replug.io

Een van de belangrijkste USP's (unique selling points) van replug.io is de mogelijkheid om links te segmenteren en te groeperen, waardoor gebruikers in staat zijn om specifieke groepen van links te targeten. Dit helpt bij het verhogen van de conversie-ratio.

Andere USP's van replug.io zijn:

  • De mogelijkheid om links te branden met eigen logo of merknaam, wat helpt bij het verhogen van de zichtbaarheid van het merk
  • De mogelijkheid om links te roteren, wat helpt bij het verhogen van de prestaties van e-mails en sociale media-campagnes
  • Inzicht in de prestaties van elke link door middel van analytics
  • Een gebruiksvriendelijke interface

Ontdek nu de onmisbare tools die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemers zoals jij! Als jij wilt profiteren van jouw links door middel van segmentatie, branding, rotatie en analytics, dan zijn deze tools absoluut interessant voor jou. En het beste nieuws? Als een grote afnemer van deze geweldige tooling kunnen wij het nu gratis aanbieden aan al onze gewaardeerde  het WP Care-plan klanten!

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Deze tools zijn jouw sleutel tot het maximaliseren van de kracht van je links. Met geavanceerde segmentatie-opties kun je jouw doelgroep nauwkeurig bereiken en op maat gemaakte campagnes creëren die precies aansluiten bij hun interesses en behoeften. Door je branding te versterken met gepersonaliseerde linkweergaven, zorg je ervoor dat jouw merk opvalt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw publiek.

Maar daar houdt het niet op! Onze tooling biedt ook geavanceerde rotatiemogelijkheden, waardoor je verschillende bestemmingspagina's kunt testen en optimaliseren om de conversie te verhogen. Bovendien bieden we uitgebreide analytics, zodat je altijd inzicht hebt in de prestaties van je links en campagnes. Deze waardevolle gegevens stellen je in staat om strategische beslissingen te nemen en je marketinginspanningen continu te verbeteren.

En het mooiste is dat je nu gratis toegang hebt tot al deze krachtige tools! Als onderdeel van ons WP Care-plan willen we onze klanten de beste kansen bieden om te groeien en te slagen. Daarom hebben we deze waardevolle tooling voor jou beschikbaar gesteld, zonder extra kosten. Je kunt erop vertrouwen dat je de juiste tools hebt om jouw marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen, terwijl je tegelijkertijd kosten bespaart.

Neem vandaag nog contact met ons op en word lid van ons WP Care-plan om te profiteren van deze exclusieve gratis tooling. Jouw succes is onze prioriteit!