Als je website-aanpassingen hebt gedaan, maar je ziet deze niet op de website, dan kan dit waarschijnlijk te maken hebben met de browser cache. Dit is een soort tijdelijk geheugen waarin de browser gegevens van bezochte websites opslaat om ze sneller te kunnen laden.

Als je de aanpassingen niet ziet, kan het zijn dat de oude versie van de website nog in de cache van je browser staat. In dat geval kun je het beste een incognito venster gebruiken om de site te openen. Dit omdat het incognito venster geen cache-gegevens van vorige bezoeken opslaat.

Om een incognito venster te openen, ga je naar het menu van je internetbrowser en selecteer je de optie voor een nieuw incognito venster of privé venster. In de meeste browsers kun je dit doen door op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het venster te klikken en vervolgens "Nieuw incognito venster" of "Nieuw privévenster" te selecteren.

Eenmaal in het incognito venster, kun je de website openen en zou je de recente aanpassingen moeten kunnen zien. Als je de wijzigingen nog steeds niet ziet, kun je proberen om de cache van je browser handmatig te legen. Dit doe je door naar de instellingen van je browser te gaan en de optie "cache" of "browser gegevens" te selecteren en vervolgens de cache te wissen.