Wil jij ook tijd besparen bij het exporteren van gegevens van jouw WordPress-website? Dan is WP All Import dé oplossing voor jou!

Met WP All Import kun jij eenvoudig XML-, CSV- en Excel-bestanden exporteren vanuit jouw website. Denk hierbij aan producten, klantgegevens en nieuwsberichten. Maar niet alleen dat, ook het exporteren van afbeeldingen en andere mediabestanden is mogelijk en kun je deze gemakkelijk aan jouw berichten toewijzen.

Door het gebruik van WP All Import bespaar je niet alleen veel tijd, maar ook de moeite van het handmatig exporteren van data. Je kunt namelijk een exporttemplate maken, waarin je aangeeft hoe de gegevens vanuit WordPress moeten worden geëxporteerd. Zo kun je velden toewijzen aan WordPress-gegevens, zoals post-titels, beschrijvingen, aangepaste velden, categorieën en tags.

Bovendien is WP All Import volledig compatibel met elk thema en elke plug-in voor WordPress. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over conflicten tussen plug-ins en zullen jouw geëxporteerde gegevens naadloos integreren met jouw exportbestanden.

Wanneer jij een webshop hebt en gebruik maakt van Woocommerce is WP All Import helemaal onmisbaar. Je kunt namelijk gemakkelijk producten exporteren en bijwerken, inclusief de prijzen, afbeeldingen en productbeschrijvingen. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook een hoop gedoe en stress.

Kortom, WP All Import is de perfecte oplossing om jouw WordPress-website te voorzien van de juiste exportgegevens. Het bespaart je tijd en moeite, en biedt geavanceerde functies waardoor jij gemakkelijk jouw gegevens kunt beheren en jouw exportbestanden kunt bijwerken.