Het antwoord ligt in de expertise en krachtige beveiligingsfuncties die Cloudflare biedt.

Als aanbieder van hostingdiensten zijn wij ons bewust van de groeiende bedreigingen op het gebied van cyberbeveiliging. Het beschermen van onze klantenwebsites is van het groots belang, evenals het bieden van een veilige omgeving voor de bezoekers van deze websites. Cloudflare heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het leveren van hoogwaardige beveiligingsmaatregelen.

Door proactief te zijn en deze additionele geavanceerde beveiligingsfuncties verkleinen we risico's; extra bescherming tegen DDoS-aanvallen en een krachtige Web Application Firewall (WAF). Het draait natuurlijk niet alleen om de veiligheid van onze klanten. Het gaat ook om de bezoekers, klanten van de websites die gehost worden op ons platform. Met Cloudflare profiteren deze bezoekers van dezelfde hoogwaardige beveiligingsmaatregelen die wij bieden aan onze klanten. 

Bovendien biedt Cloudflare een wereldwijd netwerk van datacenters, waardoor wij en onze klanten kunnen profiteren van verbeterde prestaties. 
Met Cloudflare's content delivery network (CDN) worden statische bestanden gecached (opgeslagen) en weergegeven vanaf de dichtstbijzijnde serverlocatie, waardoor de afstand tussen de gebruiker en de website wordt verkleind. Dit resulteert in een vlotte en responsieve browse-ervaring.

Onze keuze voor Cloudflare is een strategische beslissing, naast hosting zijn we ook betrokken bij verschillende Saas oplossingen. Bij AK Webdiensten staat de veiligheid en tevredenheid van onze klanten en hun bezoekers altijd voorop, en willen Cloudflare bedanken voor alle hulp om die belofte waar te kunnen maken.

Let wel, zonder onderhoud en updates van de WordPress core, plugins, themes is de kans op een hack of malware injection nog steeds aanwezig. Veel gebeurd geautomatiseerd en scannen duizenden website op kwetsbaarheden in no-time. 

Plugin outdated die de securitypatch mist? De schade en tijd die hiermee gepaard gaat is enorm. Lees ook https://docs.regionaalgevonden.nl/article/67-wordpress-plugin-updates


Lees onderstaande Zalando Case Study als je nog meer wilt weten over alle voordelen:

Zalando, als een van de grootste e-commerceplatforms in Europa, wordt dagelijks geconfronteerd met verschillende beveiligingsrisico's, zoals DDoS-aanvallen, botverkeer en gegevenslekken. Door samen te werken met Cloudflare kan Zalando profiteren van een uitgebreide reeks beveiligingsmaatregelen, waaronder bescherming tegen DDoS-aanvallen, Web Application Firewall (WAF) en SSL/TLS-encryptie. Deze geavanceerde beveiligingsfuncties helpen Zalando om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun klantgegevens te waarborgen, waardoor ze een veilige en betrouwbare online winkelervaring kunnen bieden.

Verhoogde prestaties

Een snelle en betrouwbare website is cruciaal voor het succes van een e-commerceplatform. Door Cloudflare's wereldwijde netwerk van datacenters te gebruiken, kan Zalando hun inhoud dichter bij hun klanten brengen, wat resulteert in snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring. Cloudflare biedt ook automatische caching, optimalisatie van afbeeldingen en het verminderen van bandbreedtegebruik door middel van compressie. Deze functies dragen bij aan het verbeteren van de algehele prestaties van de Zalando-website, waardoor klanten sneller kunnen winkelen en transacties kunnen voltooien.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Als een snelgroeiend e-commercebedrijf heeft Zalando behoefte aan een schaalbare en flexibele infrastructuur om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van klanten. Cloudflare's wereldwijde netwerk van datacenters en content delivery network (CDN) stellen Zalando in staat om snel uit te breiden naar nieuwe markten en de laadtijden te minimaliseren, ongeacht waar hun klanten zich bevinden. Bovendien biedt Cloudflare flexibele tariefplannen, waardoor Zalando de mogelijkheid heeft om de diensten op maat af te stemmen op hun specifieke behoeften en budget.

Door te kiezen voor Cloudflare heeft Zalando een betrouwbare partner gevonden die zowel de beveiliging als de prestaties van hun online platforms verbetert. Met de uitgebreide  beveiligingsfuncties van Cloudflare kan Zalando de vertrouwelijkheid en integriteit van klantgegevens waarborgen, terwijl de prestatieverbeteringen bijdragen aan een betere gebruikerservaring. Bovendien biedt Cloudflare schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor Zalando kan voldoen aan de groeiende vraag en zich gemakkelijk kan uitbreiden naar nieuwe markten. Door deze strategische samenwerking kan Zalando zich blijven onderscheiden als een toonaangevende e-commercebestemming in Europa.

Cloudflare heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het beschermen van enkele van de grootste websites ter wereld tegen aanvallen en het optimaliseren van hun prestaties. Door voor Cloudflare te kiezen, heeft Zalando de juiste keuze gemaakt om de veiligheid en prestaties van hun online platforms naar een hoger niveau te tillen.

Dus, waarom heeft Zalando gekozen voor Cloudflare? Omdat Cloudflare de perfecte combinatie biedt van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, prestatieverbetering en schaalbaarheid, die essentieel zijn voor het succes van een e-commercebedrijf zoals Zalando. Met Cloudflare als hun partner kunnen ze hun klanten een veilige, snelle en betrouwbare winkelervaring bieden.